Rabló támadta meg a nőt, aki viszont meglepte őt!

camera

1

Rabló támadta meg a nőt, aki viszont meglepte őt!

TASR-felvétel - archívum 

Megosztás

A 30 éves támadó, akit nem sokkal később a rendőrök elfogtak, a nő táskájára pályázott, de be kellett érnie a fülbevalójával. Azzal is csak egy időre.

A támadás a Joj TV beszámolója szerint a humennéi Družstevná utcában történt kedden hajnali csütörtökön ötkor.

A rendőrség közölte, hogy a 30 éves támadó odalépett a nőhöz, majd pénzt követelt tőle. Fojtogatni kezdte a nyakán, és megragadta a táskáját, de a nő nem hagyta magát. Mindketten a földre zuhantak, a nő pedig keményen visszatámadott, ami meglepte a rablót.

A támadónak így is sikerült a nő föléből kiszednie a fülbevalóját, és azzal menekült el. A nőt a sérülései miatt kórházba vitték, hogy orvosok lássák el.

A feltételezett tettest a rendőrök rövid időn belül elkapták, és meggyanúsították rablással. Javaslatot tettek az előzetes letartóztatására is. A rablótámadásért háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.

A Joj TV arról számolt be, hogy a bíróságon a fiatalember hozzátartozói is megjelentek. Elmondásuk szerint a támadás előtti este elment diszkóba, de már nem tért haza. Hajnalban támadta meg a nőt. Édesapja szégyelli is magát miatta.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program