TRAGÉDIA: Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi, egy géppuskával el is érte a célját

camera

1

TRAGÉDIA: Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi, egy géppuskával el is érte a célját

-illusztráció- (Fotó: TASR) 

Megosztás

Tragédiával végződő drámai eset történt a Partizánskehoz közeli Hradište községben, amely során életét vesztette egy 53 éves férfi.

A TV JOJ szerint a mentőket egy férfihez riasztották, aki egy kést tartva a kezében azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát. A mentők értesítették a rendőrséget, nem sokkal később pedig a tűzoltók is a helyszínre értek.

Elkezdtek kommunikálni a férfivel, aki egész idő alatt magánál tartotta a kést és azt kiabálta, hogy hagyják őt békén, végezni akar magával.

Egy idő után úgy tűnt, hogy a férfi megnyugodott, ugyanis lerakta a kést. Amikor viszont a rendőrök és a tűzoltók bementek a házba, odabent meglátták a férfit, kezében egy géppuskával. A rendőrök visszavonultak, lezárták az egész utcát, közben pedig túsztárgyalókat hívtak.

A rendőrök mindvégig kommunikáltak a férfivel, kérték, hogy tegye le a fegyvert és menjen ki a házból. Ő viszont erre nem volt hajlandó. Két órával később a férfi lelőtte magát a fegyverrel, sérüléseibe azonnal belehalt.

A férfinek állítólag egészségügyi problémái voltak. A rendőrség vizsgálja, hogy honnan jutott hozzá a működőképes géppuskához.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program