Megtalálja a seprűt a képen kevesebb mint egy perc alatt? Ha nem megy, akkor se csüggedjen (FOTÓ)

  • Bulvár
camera

1

Megtalálja a seprűt a képen kevesebb mint egy perc alatt? Ha nem megy, akkor se csüggedjen (FOTÓ)

-illusztráció- (Fotó: Pexels) 

Megosztás

Nemrég egy új rejtvény jelent meg az interneten, amit eléggé nehéznek tartanak. A képen el lett rejtve egy tárgy, ami tökéletesen illeszkedik a ruhákhoz. Mint arról a DailyMail portál beszámolt, a készítők szerint a felhasználók egyharmada nem találja meg a megoldást, mások pillanatok alatt oldják majd meg a feladatot. Nemsokára kiderül, ön melyik csoportba tartozik.

Rejtett tárgy

Érdekes fejtörőt publikált a Hammonds Fitted Furniture bútorgyártó cég, amely az egyik vezető háztartási beépített szekrényeket gyártó brit cég. Nagyjából egy percet vesz igénybe a rejtvény megfejtése, de minél tovább nézi, annál nehezebb lesz.

Egy egyszerű képről van szó, amelyen ruhák láthatók. A cég azt mondta, hogy a rajzfilmek között valahol egy nagy seprű is rejtőzik.

“Meg kell mondanunk, hogy ez az objektum valóban ott van. Ha azonban nem találja, kövesse a kép széleit” – jegyezte meg a cég.

@codigooculto bejegyzése
Megtekintés a Threads alkalmazásban

Ha nem talált seprűt a ruhadarabok között, az nem jelenti azt, hogy ön nem intelligens. Csak arról van szó, hogy más a gondolkodásmódja. A szakértők szerint az ilyen rejtvények próbára teszik a megfigyelőképességet, de vannak olyanok is, amelyek matematikai vagy egyéb készségeket igényelnek.

„Bár egyszerűnek tűnik a feladat, nehéz megtalálni a hiányzó seprűt a fapadló színessége miatt” – tette hozzá a cég.

Megoldás: Egy rejtvény megfejtése növeli a szervezet által termelt dopaminszintet.

“A rejtvényen való munka megerősíti az agysejtek közötti kapcsolatokat, javítja a mentális képességeket, és hatékony módja a rövid távú memória javításának” – mondták. Tehát, ha nem találja a seprűt, próbálkozzon újra egy idő után.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program