Az állomáson leszállt a vonatról, azóta semmit sem tudni a 19 éves fiatalról

camera

1

Az állomáson leszállt a vonatról, azóta semmit sem tudni a 19 éves fiatalról

Fotó: Rendőrség (Facebook) 

Megosztás

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri egy 19 éves fiatal megtalálásában.

A hatóság a Facebook-oldalán közölte, hogy a Hruštín községben (Námestovói járás) élő Štefan Slameníket április 20-án látták utoljára, amikor leszállt a vonatról a pozsonyi főállomáson. Azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

Štefan kb. 170 centiméter magas, szőke hajú – kétoldalt felnyírva, középen hosszabb –, zöld szemű. Eltűnésekor fekete-narancssárga színű téli kabátot, fekete farmert, magasabb szárú barna télicipőt, bordó télisapkát, valamint sötétkék mintás, kapucnis pulóvert viselt. Volt nála egy katonai mintás, zöld színű kistáska is.

Ismertetőjegyei: a bal fülében fülbevaló van, az arcán pedig több tetoválás – a jobb füle fölött egy csillag, a jobb szemöldöke fölött egy 9-es és egy 6-os szám, a jobb szeme alatt egy könnycsepp és egy gyémánt, arcának bal részén egy A betű, a bal szeme fölött pedig egy nem pontosított tetoválás. Ugyancsak tetoválás van a nyakán, illetve teste többi részén is.

A rendőrség arra kéri az embereket, hogy aki információival rendelkezik a hollétéről, az hívja a 158-as számot, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy hagyjon üzenetet a rendőrség Facebook-oldalán.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program