HALÁLOS BALESET: Fának ütközött egy motoros, meghalt

Útszéli fának ütközött percekkel 12:00 óra előtt egy motoros a dunaszerdahelyi járásbeli Nyékvárkony és Mad között.

Paraméter-felvétel
Paraméter-felvétel

A baleset a nyékvárkonyi földműves szövetkezet gazdasági udvarától nem messze történt. A helyszínre riasztották a dunaszerdahelyi tűzoltókat, a mentőket, valamint pozsonyi bázisukról a légimentőket is.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves nagyabonyi fiatal egy rendszám nélküli motort vezetett, amellyel azután csapódott egy útszéli fának, miután leelőzött egy traktort. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért, mintegy 30-40 perc után hagyták abba az újraélesztését. Nem sikerült megmenteniük.

Michal Hanus rendőrségi szóvivő utólag közölte, a fiatalember el volt tiltva a járművezetéstől és a balesetet egy rendszám nélküli motorkerékpárral szenvedte el.

-para-

Hozzászólások

Az a Pityuka akire én gondolok.. lent a sorról?   Remélem valamit félre értek,,,        

.

A sok agyatlan, vagy csak tapasztalatlan (ilyen is van) minek száguld, ahol nem lehet ??!!  Én örülök, hogy nem nekem jött szemben az úton és nem maradtam én is halva a helyszínen.  Az utólagos sok részvét nyilvánítás már semmin sem segít, sajnos az a kérdés, hogy hol és mikor lesz egy újabb ilyen eset, kocsival, vagy mororral, mindegy.  A hülyegyerekek száguldoznak a városban is, azokat nem kapják el a zsaruk.  Azért van megoldás:  nem kell esztelenül hajtani, sehol sem, a Slovakiaringen meg törje össze a saját pofáját, vagy haljon bele, de ne veszélyeztessen másokat, akik ártatlanok és szabályosan közlekednek  !!!  

Sajnos én az ilyeneket nem tudom sajnálni, ha annyira hülye, akkor talán ez volt neki megírva a Nagykönyvben.  Legalább már ártatlanokat nem fog megölni közúti balesetben.

Te egy pöcs vagy tnt plus.en meg teged sajnalak de nagyon.....

 

Öszinte együttérzésünk...

 

 

 

 

Öszinte együttérzésünk...

 

 

 

 

  hozzászólás