GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET: Édesanyját szúrta hasba egy konyhakéssel

DUNASZERDAHELY - Leszúrta édesanyját egy konyhakéssel egy 35 éves elvált, büntetett előéletű férfi kedden éjszaka a Fenyves lakótelepen – tájékoztatta a Paramétert Both Péter járási rendőrkapitány.

illusztráció
illusztráció

Az idős hölgyet álmában érte a támadás és egy lakossági bejelentés nyomán szállították súlyos, életveszélyes szúrt sebbel a dunaszerdahelyi kórházba, ahol jelenleg is ápolják.

A férfi, akit évekkel ezelőtt már elítéltek volt felesége életveszélyes megfenyegetéséért, éjszaka szúrta hasba az édesanyját. A szomszédok szerint a gyilkossági kísérletet veszekedés előzte meg.

A tettes ellen súlyos testi sértés és gyilkossági kísérlet alapos gyanúja miatt folyik eljárás, az illetékes vizsgálótiszt pedig javasolta a bíróságnak, hogy rendelje el vizsgálati fogságba vételét.

-para-

Hozzászólások

megszállt mindenkit az ördög..        ami sok az sok... saját édesanyát..      ez már tényleg túltesz mindenen,,,                   megért a világ a pusztulásra emberek...     nincs már sok hátra.. az ördüg köztünk jár..        lassan  ideje lenne   polgárőrséget alakítani...    mert ahogy látom   a rend/őrei... már csak hobbi szinten ..   vannak jelen.         

:D :D :D

milyen lehet, amikor komolytalan vagy? :O

tegnap hajnalban..     3xor körbe autóztam ugy dunaszerdahelyt.. ,hogy   1 árva fakabáttaL SEM  találkoztam..      akkor most ez,hogy is van ??  vagy megvéd minket az a 5 térfigyelő kamera amit mozgásérültek figyelnek??heee?   

  hozzászólás