Megtalálták az eltűnt rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét - a lányt megölték!

Nem messze a lány eltűnésének, egyúttal pécsi otthonának helyszínétől rengeteg a rendőr, a környéket hermetikusan lezárták. A rendőrség megerősítette: holttestre bukkantak.

Bándy Kata - Facebook
Bándy Kata - Facebook

A PécsMa.hu meg nem erősített bűnügyi forrásokból úgy értesült, hogy az első információk beigazolódtak, s valóban Bándy Kata holttestét találták meg. Egyes feltételezések szerint az sem kizárt, hogy a lány holtteste csak mostanában került a jelenlegi helyszínre.

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy az elsődleges adatok szerint a nőt megölték, a pontos körülményeket igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják. A tettest nagy erőkkel keresik, külön nyomozócsoportot hoztak létre, hogy minél előbb megtalálják a gyilkost.

 

Valószínű, hogy a rendőrök nyomra bukkantak az eltűnt pszichológus ügyében. Nem messze a lány eltűnésének, egyúttal otthonának helyszínétől rengeteg a rendőr, a környéket hermetikusan lezárták – tudta meg a Hír24 a PécsTv helyszíni tudósítójától.

A Hír24 úgy értesült, a helyszínen egy holttestet találtak. Információinkat a rendőrség megerősítette. Közleményükben azt írják, egy férfi talált rá a holttestre délután, a Dálibáb utcában, egy bokor tövében.

A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást.

A 25 Bándy Katalin Pécsett, egy ismerőse szerint vasárnap hajnali 2-3 óra között tűnt el. Egy buliból tartott haza a Kórház tér-Széchenyi tér-Király utca-Búza tér-Felső vámház utca útvonalon. Állítólag a Kórház téri térfigyelő kamera felvételén még látni lehetett és a Széchenyi téri kamera felvételén is felbukkant.

Bándy Katalin rendőrségi pszichológusként dolgozott, de hétfőn már nem jelent meg munkahelyén

Hír24

 

Hozzászólások

Ennek nem így kellett volna lennie.... Szegén semmi rosszat nem tett, és nem érdemelte ezt.

Szörnyű! Szörnyű ez az alattomos bűncselekmény, de ugyanolyan szörnyű az erre való reagálás. Igen, követeljük a biztonságot gyerekeinknek, mindnyájunknak, és a gyors felderítést. De miért torzul el az ember ilyen esetben? Vért, kivégzést, levágott nemi szerveket vizionálnak sokan, és ami mellbevágó:főleg nők, családanyák!  Tudom, ebben az országban már a vallás csak máz, de csak ismerik a hatodik parancsolatot .Ne ölj!  Ez mindig és mindenkire vonatkozik.

 (Ha valaki most azzal a szokásos érvvel válaszol, hogy másképp beszélnék ha velem is történne hasonló, hát történt. Nem kívánom senkinek, de embernek kell maradni.)

Száz éve Magyarországon kb. 200 élet ellenes bűncselekmény történik évente. Sok minden történt ebben az időben,de ez a szám nem nagyon változott. Az utóbbi időben 170-180-ra csökkent.

  hozzászólás