George Clooney váratlanul szakított

A hírek szerint George Clooney-t ismét szorítani kezdte a póráz, ezért szakított expankrátor barátnőjével, Stacy Keiblerrel – Hír24.

Coolney és kedvese
Coolney és kedvese

Egy vendéggel már biztosan kevesebb lesz Brad Pitt és Angelina Jolie közelgő lagziján. A vőlegény jó barátja, George Clooney ugyanis véget vetett románcának Stacy Keiblerrel, így őt biztosan nem viszi magával a lagziba. A szakítás híre elég váratlan, hiszen a színész és az egykori pankrátor hölgy látszólag nagyon jól megvoltak.

A hírt az Oscar-díjas sztár sajtósa egyelőre cáfolta, de állítólag csak azért, mert még nem készült el a hivatalos közlemény, amiben a páros bejelenti a különválásukat.

George és Stacy éveken át jó baráti viszonyt ápolt, ám csak tavaly augusztusban kezdtek el máshogy tekinteni egymásra,  így egy hónappal azután, hogy Clooney kirakta a gyerekre és lagzira vágyó Elisabetta Canalis szűrét, össze is melegedtek. Sokan Keiblerben látták a következő Mrs. Clooney-t, hiszen tökéletesen mutattak együtt, és a szépség sem akart még családot alapítani.

Hír24

  hozzászólás