Beyoncé és Jay-Z a showbiznisz legjobban kereső párja

Beyoncé és Jay-Z a showbiznisz legjobban kereső párja – írja a Forbes magazin.

Beyoncé és Jay-Z (Fotó: SITA/AP)

Az énekesnő és a rapper 2011 és 2012 májusa között 78 millió dollárt keresett, így megelőzte a tavaly első híres párt, Gisele Bündchent és férjét, Tom Bradyt.

Beyoncénak és férjének annak ellenére sikerült megszereznie a lista első helyét, hogy az énekesnő egy ideig szüneteltette a karrierjét kislánya, Blue Ivy születése miatt. Több százezer dollárt köszönhet régebbi slágerének és a 4 című album nagy sikerének is. Jay-Z sem marad le mögötte, aki több millió dollárt köszönhet Kanye Westtel közös albumának, a Watch the Throne-nak és azt azt követő turnénak. A zenén kívül mindkét zenész vállalkozik és több márka reklámarcai.

A második helyen Gisele Bündchen brazil szupermodell és férje, Tom Brady amerikai foci játékos, a New England Patriots játékosa végzett. A 32 éves Bündchen a világ leggazdagabb modellje már évek óta. A Pantene, az Espirit és a Versace reklámarca, rengeteg fotózásra jár és divatbemutatókon vesz részt, s nagyon jól megy Ipanema by Gisele szandállmárka eladása is. Férje sportkarrierjének köszönheti millióit. Összevetve egy év alatt 72 millió dollárral növelték az összeget a bankszámlájukon.

A harmadik helyet David és Victoria Beckham szerezte meg. A világ legjobban kereső focistája rengeteg reklámkampányban szerepel, mint például a Burger King, a Sainsbury’s és a Samsung. Victoria a Spice Girls egykori tagja, emellett sikeres divattervező is. Ők ketten 54 millió dollárral lettek gazdagabbak 2011 és 2012 májusa között.

Negyedik Brad Pitt és Angelina Jolie lett 45 millió dollárral. Az első ötöst Will Smith és jada Pinkett Smith zárja 40 millió dollárral.

A showbiznisz legjobban kereső párjai a Forbes magazin szerint:

1. Beyoncé és Jay-Z - 78 millió  dollár

2. Gisele Bündchen és Tom Brady - 72 millió dollár

3. David és Victoria Beckhamovci - 54 millió dollár

4. Brad Pitt és Angelina Jolie - 45 millió dollár

5. Will és Jada Pinkett Smithovci - 40 millió dollár

sita/-esz-

  hozzászólás