Nagy Feró koncertjét ócsárolták

Az egyik napilap állítása szerint panaszkodtak a rajongók Nagy Feró debreceni koncertje miatt – írja a Hír24.

Nagy Feró - network.hu
Nagy Feró - network.hu

Az újság szerint a rajongók nem voltak elégedettek a színvonallal. Feró közösségi oldalán, képekkel cáfolja a buli laposságát.

Szinte nincs olyan hét, amikor a Beatrice - élén nagy Feróval - ne adna koncertet. A zenekar fellépési naptára tele van, és minden felkérésnek igyekeznek eleget tenni. Feró közösségi oldalán ráadásul özönlenek a koncert utáni köszönetnyilvánítások, a legtöbb rajongó elismerésének és hálájának ad hangot, amiért a Beatrice zenéjére rophatta.

Ennek ellenére az egyik napilap korábban azt állította, hogy Feró debreceni fellépése után több panasz is érkezett a koncert színvonala miatt. A napilap két, az énekes közösségi oldalára érkezett reklamálásra hivatkozik, melyekben arról számolnak be a rajongók, hogy a legendás csapat fénye megkopott, a buli pedig nem a legjobb hangulatban telt.

Az X-Faktor mentora, akkor csak annyit reagált a nemtetszést nyilvánító bejegyzésekre, hogy nem tud mindenkinek megfelelni. Így előfordul, hogy akad, akinek tényleg nem jön be a stílusuk.

Hír24

  hozzászólás