Elcsuklott a hangja nyereménye átvételekor a Csillag születik végtelenül szerény győztesének

Mészáros János Elek a könnyeivel küszködve vette át a Csillag Születik győztesének járó nyereményeket - írja a Hír24 portál.

Fotó: Facebook
Mészáros János Elek
Fotó: Facebook

A Csillag Születik operaénekese, Mészáros János Elek szinte fel sem fogta, amikor az ő nevét mondták ki a műsorvezetők győztesként. A kiscsillag ledöbbenve próbálta tudomásul venni, hogy több hónapos küzdelme és megfeszített munkája beérett. A közönség ugyanis őt találta a legjobbnak.

Mészáros János Elek egy autóval, egy nyaralással és egy éven át havi egy millió forinttal lett gazdagabb.

Az operaénekes még később is, meghatottan nyilatkozott. „Ezt nem lehet felfogni. Talán, aki már régebb óta ebben a szakmában van, az fel tudja dolgozni, ami most körülöttem történik. Én viszont csak kapkodom a fejem” – mondta a Hír24-nek. Hogy pontosan mihez kezd a nyereménnyel Mészáros János Elek, kiderül a nyertessel készített holnapi hosszabb interjúnkból.

Hír24.hu/para

Hozzászólások

az egész megaszar meg csillagszar manipulálva van, egy jol éneklo opera énekes hosszabb ideig és tobbet fog tejelni a tv-társaságnam mint egy kis ugri bugri sztárocska akit fél év mulva mindenki elfelejt

yuvutu

fu,a hozzászólásaidat /a hejesírásodrú ne is beszíjunk)te valami géniusz lehetsz,éretsz a kertészkedéshez és nem lakotelepi lakásban,(ruzový háj az nem az)laksz.csak diskoverit nézel,kozben ismered az osszes celebet...nem is folytatom, te felloni a holdra aztán ott vizgálhatnád az oreg....pi...t is..

  hozzászólás