Stohl Buci lesz a Viszkis?

Tényleg Stohl Andrással (Buci) szeretnék eljátszatni Ambrus Attilát a Viszkisről készülő filmben? Napok óta erről pletykálnak filmes berkekben, de vajon Stohl mit szól ehhez? – ennek nézet utána a Hír24.

Stohl András és Ambrus Attila - MTI-fotók
Stohl András és Ambrus Attila - MTI-fotók

A hírek szerint idén nyáron kezdik forgatni azt a játékfilmet, amelyik a Viszkis rabló életéről szólna. Azt beszélik, hogy abban a produkció készítői és Ambrus Attila is egyetértenek, ki legyen a film címszereplője. Állítólag a jelöltek közül leginkább Stohl Andrásnak van esélye arra, hogy megformálja a Viszkis karakterét.

„Úgy tudom, hogy Attila egyébként is kedveli Stohl Andrást, mint színészt. Az persze szintén mellette szól, hogy ő is megtapasztalta, milyen a börtönlét, ettől még hitelesebben tudná megformálni a karaktert.” – mondta a Hír24-nek a Viszkis egyik ismerőse.

Stohl András a Hír24-nek lárulta, hogy ő is csak a pletykákból értesült a filmről, és arról is, hogy esetleg az ő neve is szóba került. Hivatalosan még senki nem kereste meg. Stohl András egyébként úgy tudja, hogy egy külföldi színész alakítja majd a Viszkist. Arra a kérdésre, hogy egy esetleges felkérésre mit válaszolna, kijelentette: „Színész vagyok, persze, hogy elvállalnám ezt a szerepet.”

Hírr24

  hozzászólás