II. Albert monacói herceg röviddel esküvője után apasági tesztre megy

II. Albert monacói herceg röviddel esküvője után apasági tesztnek veti alá magát – adták hírül a helyi hivatalok.

SITA/AP-felvétel
II.Albert monacói herceg és felesége, Charlene
SITA/AP-felvétel

Előfordulhat, hogy a herceg immár egy harmadik házasságon kívül született gyermek édesapja.  A hatalmas lagzi ellenére a frigyet beárnyékolja Albert nőcsábász múltja.

A pénteki polgári esküvő után, melyet a monacói hercegi palotában tartottak, egy magasrangú alkamazott megerősítette azokat a pletykákat, hogy a herceg apasági tesztre megy azután, hogy olyan hírek keltek szárnyra, hogy van egy harmadik házasságon kívül született gyermeke. Albert hercegnek már van egy 19 éves lánya, Jazmin, akinek édesanyja Tamara Rotola ingatlanügynök és egy 6 éves fia, Alexandre, kinek anyukája egy togói származású stewardess, Nicole Coste. Egyik utód sem jogosult a törvények szerint a monacói trónra. A Public francia magazin szerint II. Albert édesapja még „két házasságon kívül született gyereknek”. Egyik közülük egy olasz nőtől született 18 hónapos kisfiú, akinek édesanyja szeretne a médiában beszélni a herceggel való viszonyáról. Más újságok pedig azt állítják, hogy a 18 hónapos kisfiún kívül, még van egy közös gyerekük.

II. Albert és Charlene Wittstock dél-afrikai úszónő, egykori olimpikon szombaton mondták ki a „boldogító igent” másodszorra. A pénteki polgári esküvőt szombaton az egyházi követte, melyet a monacói palota udvarában tartottak 800 vendég jelenlétében. A menyasszonyt édesapja kísérte az oltárhoz. Charlene egy Giorgio Armani által tervezett csodás menyasszonyi ruhát viselt. Az újdonsült házasok egy fehér aranyból és platinából készült Cartier karikagyűrűt húztak egymás ujjára. II. Albert 2005 óta áll Monaco élén, Charlene Wittstock pedig olimpiai úszó és tanárnő. A pár 2000-ben ismerkedett meg, 2006-ban, a torinói téli olimpián mutatkoztak először hivatalosan együtt.

Wittstock egy interjúban pár nappal az esküvő előtt elmondta, hogy az elmúlt 5 évben igyekezett elsajátítani a palotai protokollt, s a monacói hercegség szokásait és készen áll Monaco fejedelmének felesége szerepére.  Ő és párja is minél hamarabb szeretnének közös gyermeket.

sita/-esz-

  hozzászólás