Lady Gaga, a népszerű énekesnő hermafrodita

Lady Gagának, a népszerű énekesnőnek egyik koncertje alatt kilátszott olyasvalami a ruhája alól, ami nincs egy nőnek.

cas.sk
Jesszus....
cas.sk

Hermafroditosz Hermesz és Afrodité fia volt. Az ő nevéből származik a kifejezés. Hermafrodita az a személy, akiben nem különülnek el a nőkre és a férfiakra jellemező nemi jegyek. Kettős nemű személy.

Az énekesnő éppen a Money Honey című dalát adta elő, amikor kiderült féltve őrzött titka rajongói szeme láttára, mégpedig az, hogy pénisze is van.

A sztár eddig azért nem beszélt erről, mert szégyellte a dolgot, ami szerinte érthető, mert a hozzá hasonló emberek is így éreznek. Bevallotta, hogy a női nemi szerve mellett van férfi nemi szerve, tehát hermafrodita. Azonban ő egy tüzes és szexi nőnek tartja magát, imádja az életet. És nem igazán érdekli, mit gondolnak róla az emberek.

Lady Gaga, polgári nevén Joanne Stefani Germanotta 1986-ban született New Yorkban olasz szülők gyermekeként. Húsz évvel később vette fel a Lady Gaga nevet a Queen együttes Radio Gaga című dala alapján. Pár évvel ezután igazi világsztárrá vált, milliók rajonganak a dalaiért. 2008-ban adta ki első albumát, a Fame-t, mely a hírnévről szól. A CD rövid idő alatt a slágerlisták élére került, Lady Gaga karrierje azóta is szárnyal.

Bizonyára ez az új információ róla nem gátolja őt a karrierépítésben.

cas/-esz-

  hozzászólás