Közveszélyes éjszaka a város közepe!

DUNASZERDAHELY – Napok óta koromsötét van a Bartók Béla sétányon, a művelődési központ előtti felújított téren – értesítette a Paramétert több olvasója.

Fotó: Paraméter - illusztráció
Fotó: Paraméter - illusztráció

Az információt, amely szerint nem csupán a sétálóutca szóban forgó szakasza nincsen kivilágítva, de a művelődési ház előtti tér díszkivilágítása sem funkcionál, megerősítették a Paraméternek a Jednota irodaépületének éjszakai portásai is. Elmondták, a művelődési ház előtti parkban tölti az éjszakát számos hajléktalan is. Itt dáridóznak ráadásul egyéb éjszakai csavargók is, akiktől érthetően tartanak a magányos járókelők, különösen a hölgyek. A hajléktalanok ráadásul hajnalonként a díszes szökőkútban mosdanak és borotválkoznak.

Csiba Tibor a városi rendőrség parancsnoka ezt cáfolta. Megkeresésünkre kifejtette, hogy a térfigyelő kamerák felvételein sem látták, járőreik sem észlelték, illetve bejelentést sem kaptak azzal kapcsolatban, hogy hajléktalanok fürdenének a szökőkútban.

Hogy a sötétséget műszaki probléma vagy emberi mulasztás okozhatta-e, egyelőre nem tudni, ugyanis a városháza illetékeseit még nem sikerült elérnünk.

-para-

Hozzászólások

melegvíz a borotválkozáshoz, mosdáshoz! szégyen!

pedig ennyi pénzért, amennyibe került, dzsakucci is lehetne!

(vagy van is valakinek otthon...)

;)

fel kell szedni a padokat a téren!

nemrégiben a baranyai üzlettel szemben is ezt a megoldást alkalmazták, tökéletes! :P

(meg pár éve a vámbéryn)

hajrá!

 

 

En sem merek leulni a padokra. Ki tudja elozo nap melyiken aludt osszeszart gatyában.

 

  hozzászólás