Olvasói fotó: Batman után Gandalf is megjelent Dunaszerdahelyen?

DUNASZERDAHELY – Az olvasónk által beküldött fotó alapján egy fura csuhás szerzet ballagott a Nagyabonyi út közelében.

Olvasónk felvétele
Olvasónk felvétele

Dunaszerdahely a régió, majd az ország, végül a világ figyelmét is felkeltette a helyi Batman-nel, aki kisebb-nagyobb zűrökbe is keveredett hatóságokkal, de azért ahol tudta, ott segítette a rendőri szervek munkáját is.

A napokban viszont újabb különös szerzet haladt Dunaszerdahely mellett - legalábbis erről tanúskodik az olvasónk által beküldött fotó. Hogy Dunaszerdahelyre érkezett-e Szürke Gandalf Középföldéről, azt viszont nem tudjuk.

Természetesen senkit sem szeretnénk megsérteni a fotó közlésével, mivel azonban a nem hétköznapi öltözéket viselő személy felkeltette olvasónk figyelmét, úgy gondoltuk, másokat is érdekelhet.

-para-

Hozzászólások

Latjatok, nem kell az embernek sem A6-os sem X6-os a feneke ala, hogy megforduljanak utana az utcan vagy, hogy erdekes legyen. Sokan most lattatok eloszor szerzetest...Hmmm...Van am elet a ''sovenyen tul !''

nincs ebben semi kivetnivalo csak kicsit tobbet kellene utaznotok és máshol is látnátok szerzeteseket nem értem miért kell kiakadni, bezzeg amikor a Pápai klán uralkodot és járkáltak a lopot luxuskocsiaikon behuzott farokkal ult othon mindenki még sutogni sem mertetek 

yuvutu

Sorry Attila a szerdahelyiek nevében, a normálisabbja nevében. Sajnos ez egy beteg környék, a Tankcsapda dalt is írt Dunaszerdahelyről:

Az emberek meg néznek
Hogy az Isten a pénz lett
Sorban nyílnak a bankok és
Az jelenti a rangot
Hogy mennyire állat az autód
Mekkora mellű a nőd és hogy
Meddig bírod feltekerni
A kocsiban a hangerőt

 

Szó szerint igaz

  hozzászólás