GYILKOSSÁG: Megöltek és kifosztottak Dunaszerdahelyen egy hölgyet

Kedden délután, lakossági bejelentés nyomán találta meg a rendőrség annak az 56 éves dunaszerdahelyi hölgynek a holttestét, aki péntek óta nem adott életjelt magáról miután eltávozott otthonról.

Ezen a környéken találták meg a holttestet - Paraméter-fotó
Ezen a környéken találták meg a holttestet - Paraméter-fotó

A hölgyet családja bejelentését követően szombattól kezelte eltűntként a rendőrség.

A hölgy pénteken távozott otthonról, mert a belvárosban volt dolga. Nem tért azonban haza sem aznap, sem pedig másnap, ezért családtagjai bejelentést tettek a rendőrségen.

A hölgy tetemét kedden délután a városi temető mögötti, Észak II-es lakótelepet és a Kisudvarnok felé vezető főutat összekötő földút mellett találta meg egy járókelő, az ő bejelentése nyomán szálltak ki a helyszínre a rendőrségi nyomozók.

A keddi helyszínelés, valamint a szerdán elvégzett hatósági boncolás eredményeképpen kiderült, hogy az 56 éves hölgy gyilkosság áldozata lett.

Both Péter járási rendőrkapitány úgy tájékoztatta a Paramétert, hogy az áldozatot valamilyen kemény tárggyal fejbe vágták, kifosztották és behúzták az alá a bokor alá, ahol holttestét megtalálták.

Gyilkosság és rablás alapos gyanúja miatt folyik a vizsgálat, amelyet a rendőrség a megyei rendőrkapitányság szakértőinek bevonásával végez.

-para-

 

Hozzászólások

mert rasszista kijeltéseket tettél..        A rendőrség még semmit nem tud..   de  1-2 idióta már tudja ki a tettes..      istenem.. de hüje világ van..    

  hozzászólás