Mindenkinek fennakadt a szeme a félmeztelen Tolvai Renin

Úgy tűnik, felejthetetlen Tolvai Reni VIVA Comet-gálán viselt ruhája. A sztárvilágban mindenki azt beszéli, az előnytelenül villantós öltözék teljesen elnyomta a parti egyéb történéseit – írja a Hír24.

Tolvai Reni "ruhája" - Hír24
Tolvai Reni "ruhája" - Hír24

Herczeg Zoltán, divattervező és Bémer Miklós fotográfus a TV2 Mokkájában méltatlankodtak. Herczeg szerint nem normális az, hogy hetekkel a Comet- díjátadó után is Tolvai Reni ruhája a téma, nem pedig a hangja.

A divattervező véleményét Vujity Tvrtko is osztotta. A műsorvezető szerint nem elképzelhetetlen, hogy a ruhás botrány jó reklám Reninek és emiatt ezentúl a zenéjét is többen hallgatják majd.

Hír24

Hozzászólások

Ilyen löttyedt csöcsöket nem biztos, hogy mutogatni kéne,  az éneklés már nem megy ?  Énekhangban amúgy sem volt túl jó, inkább a csoki barátjával együtt volt némileg "story", de ma már az sem.  Sztárocskák ....,  aztán fel kell ébredni ! 

ezek a megaszarbol meg a hasonlokbol bekerultek nem képviselnek valami nagy értéket elég ha jo idoben és jo helyen rakják szétt a lábukat vagy szopnak le valakit és már butíthatják is a vidéki falunapok kozonségét nemrég láttam éloben azt a Vastag gyereket hát nem tudom mi a faszért fizettek neki 3000 eurot egy nagy szart ért az egész.

yuvutu

Eevitted a kiscsaladodot 1euros rétest zabáni?na nemaa te kis gavalleerosz:-))))

 

  hozzászólás