NEMI ERŐSZAK: Nála fiatalabb fiúkkal erőszakoskodott egy 12 éves srác

Mindössze 12 éves az a fiú, aki két nála fiatalabb srácot kényszerített szexuális aktusra egy késmárki járásbeli községben.

A futballpályán történt az eset...
Markíza
A futballpályán történt az eset...

Az elképesztő eset a Markíza tévé információi szerint még június 2-án történt a helyi futballpályán. Az áldozatok mindössze öt- és hétéves gyermekek voltak.

Az eset akkor derült ki, amikor az egyik gyermek, napokkal később elmondta nagyanyjának, hogy mi történt vele. Az idős hölgy azonnal az illetékes szociális gondozóhoz fordult, aki feljelentést tett a rendőrségen.

A kis erőszakoskodónak, aki nem egy szociálisan rászorult család gyermeke, július 10-én kell beszámolnia tettéről a pszichológusnak.

Markíza

Hozzászólások

Ha 12 !!! évesen már "ennyire" buzi, mi lesz vele később ?  Ezt valahol látnia kellett, 12 évesen ennyire nem tudhatta, hogy ő inkább "olyan", és azt rögtön, erőszakos módon gyakorolnia is kell !!??, de még tudta is, hogyan !!??  12 évesen már feláll ?  Na neeee, itt mindenképpen a szülők a vétkesek, ha "olyan" polgártársak, akkor meg be kell csukni az egész családot, legalább 10 évre, törvényes okot keresni sem kell.

  hozzászólás