Nem volt gazdaságos az öt óra utáni kedvezményes belépő, ezért megszüntették

DUNASZERDAHELY – Az idei szezontól változtak a termálfürdő belépői, sokan úgy érzik, hogy emelkedtek az árak.

Paraméter-felvétel
Paraméter-felvétel

Somogyi Gábor, a fürdő igazgatója elmondta, hogy az árak a még tavaly elfogadott struktúrát tükrözik, megszűnt viszont az öt óra utáni kedvezmény. „Azáltal, hogy öt órától kínáltuk a kedvezményesebb jegyeket, így sokan akkorra időzítették az érkezésüket, és csak egy órára jöttek. Arra szeretnénk motiválni az embereket, hogy korábban jöjjenek ki, ehhez igazítottuk az árstruktúrát is” – fogalmazott.

Egyszersmind anomáliának nevezte, hogy a már eleve kedvezményes jegyekből további kedvezményben részesültek a dunaszerdahelyi, hűségkártyával rendelkező lakosok. „Ezt a jövőben nem tudjuk meghagyni, mivel nem működik, nem rentábilis” – jegyezte meg.

A dunaszerdahelyiek számára így marad a hűségkártya által nyújtott 40%-os kedvezmény az egész napra érvényes jegyből. „A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy kicsit több pénzért egész napra szívesen látjuk a helyieket” – közölte.

A felnőttek számára a teljes árú jegy 6,90 eurót tesz ki (hűségkártyával 4,10), a gyerekeknek (3-14 évesek) 3,90 (2,30), a nyugdíjasoknak és mozgássérülteknek pedig 5,90 (3,50) euróba kerül. „Szerettük volna elérni, hogy ne hatkor álljon hosszú sor a fürdő előtt, hanem töltsenek itt több időt a családok” – szögezte le Somogyi Gábor.

-para-

Hozzászólások

Kedves igazgato ur. Az egyszeru halandonak sajnos dolgoznia kell es csak ezert megy 4 ora utan ..de koszonjuk a motivalast.Talan elmegyunk munkanekulinek akkor egesznap a strandon lehetunk.

Ez az igazgató egyszerűen ostoba.Aki dolgozik, öt óra előtt nehezen jutott ki a fürdőbe, és ezután se tud előbb kimenni. Az is igaz, hogy nem volt túl nagy öt órától a kedvezmény 5,50 (3,30), de ha emiatt nem megy ki 17 óra után az emberek 20 százaléka, már vesztett az ügyön. Meg vagyok róla győződve, hogy ezzel a húzással, egy centet sem fog keresni, hiába játsza itt az eszét...   

Erre már csak az lehet mondani, hogy "No coment"! Hiába, látszik, hogy nálunk  még sok mindent kell megtanulni az üzletpolitikával, vendéglátással kapcsolatban. Az egyszerű ember is tudja, hogy így csak még kevesebb ember fog kimenni a strandra, hiszen 2-3 gyerekes családoknak ez teljesen megengedhetetlen ilyen árak mellett, még DS kártyával is! Nem is értem, minek az a sok "okos, tanult, egyetemet végzett"  ember, aki ilyen hülye döntést hoz és még hülyébb argumentumokkal akarja bizonygatni azt! Őrület!!!!

A Hájos az Antal meg az összes ugyanolyan szemétláda

...neféljetek,majd választások előtt oda nyújtják felénk a kezüket....,ezek azt hiszik,hogy mindenki városi képviselő....,inkább azt kéne megnézni,hogy hova tűnt el a sok pénz,amit évek alatt úgymond befektetett a város a fürdőbe....,nekem hányingerem van ettől a várostól...a fürdőtől...a műfűtől...a városi rendőröktől...a focitól...stb

,,Hájos:Nem népfürdő kell,hanem minőség!,,...az én olvasatomban ez azt jelenti,hogy a nép le van szarva..,akinek nem telik rá,fürödjön otthon!Bravó polgármester úr,bravó Somogyi úr!Majd a város ,,krémje,, hálás lesz önöknek,mert ahogy elnézem a kispénzűek önöket nem nagyon érdeklik.

Az izgató úr, pardon, igazgató úr talán még nem tudja, hogy a kevesebb néha több.  Honnan is tudná, hisz a promotálásában csak 9 külföldi sikeres tevékenység volt feltüntetve, konkrét megnevezés nélkül, talán nem is Európában, vagy civilizált végeken voltak azok.

Az senkinek sem tetszik, hogy ő majd megmondja, ki, mikor, milyen céllal járjon strandra, vagy uszodába. A jólmegmondó, mindent jobban tudó elvtársak ideje rég lejárt !!!  Ébresztő elvtársak !!!  Az ész megáll ... ilyen hülyét kellett hosszas pályázati futamokon kiválasztani ?, ez a városvezetést is ismét minősíti !!!  Ideje már váltani !!!

  hozzászólás